luni, 12 iunie 2017

Top 5 Youtuberi Romani

       Cand cineva spune youtuberi romani sunt sigur ca va amintiti de cateva canale pe care le vizitati cu drag. Astazi v-am pregatit o lista de cinci youtuberi romani pe care eu le vizitez zi de zi. Aceasta lista nu are de a face cu numarul de vizionari sau abonati, acestea sunt canalele cel mai mult placute de mine.
  • Codrin Bradea: Satana
Toata lumea il stie pe tanarul Codrin, cel cu freza de prajitura. De oare ce sunt adolescent imi plac din plin glumele lui vulgare. Din fericire este mult mai inteligent decat pare. Cred ca ii mai ok daca un om destept se prosteste decat daca un om prost se crede destept.
  • Creative Monkeyz
Daca nu ai auzit inca de faimosul serial Mo si Foca sunt sigur ca traiesti in padure sub un bolovan. Recent scot mai rar episoade dar fiecare episod este una de neuitat. Pe langa asta Piramida este una dintre cele mai haioase seriale de pe canal din cauza Thamaduithorului IOBAGG.
  • Mikey Has
Mikey Has este creatorul emisiunii Doza de Has cunoscuta de toti romanii. Toata lumea a vazut macar un episod si sunt sigur ca sa uitat la videoclip cu lacrimi in ochi din cauza glumelor bine realizate.
  • Noaptea Tarziu
Acesti baieti fac niste Cover-e amuzante despre diferite melodii. Si ei sunt foarte cunoscuti in romania din cauza acestor melodii. Nu stiu cum as fi putut creste fara aceste melodii cu versuri si clipuri foarte haioase.
  • Iraphahell
Cand aud cuvantul gaming si este vorba despre romani, primul youtuber care imi vine in minte este Iraphahell. Are un canal de gaming pline de videoclipuri de calitate si asta l-a facut placut pe youtube de toti care vor content de gaming de calitate din romania.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu