marți, 28 noiembrie 2017

Peste zece ani



Numele meu este Bluewo si astazi va voi povesti ceva. Locuiesc in Oradea si stau intr-un bloc cam linistit, adica ar fi linstit daca acel cuplu de pe etajul trei nu ar locui aici.
Am vorbit doar o singura data cu ei atunci cand s-au mutat aici. Stau intr-un apartament cu doua camera pe etajul trei al acestui bloc si nu prea se inteleg unul cu altul. Cel putin asa cred eu. In fiecare zi se aud tipete si alte zgomote de parca s-au bate toata ziua. Barbatul, Vasile, este antrenor de fotbal. Are un corp atletic si se vede ca are grija de corpul sau. Iar femeia, Mara, era casnica. Ea era un pic mai plinuta dar ii statea bine. Mi-au zis ca sunt impreuna de zece ani si ca se inteleg foarte bine. Dar nu asa s-a dovedit. Toata ziua era liniste pana cand nu ajungea Vasile acasa. Atunci incepeau tipetele celor doi. Intr-o zi cand a venit acasa Vasile, s-au certat foarte urat si acesta a aruncat dulapul si doua scaune pe geam. Vecinii au sunat la politie si acestia l-au arestat pe Vasile. Mara cum nu avea din ce sa plateasca chiria s-a mutat la parintii ei.
Domnul Vasile de atunci e la puscarie, dar s-a jurat ca, cand iese o cauta pe Mara si ii arunca dulapurile afar ape geam.

2 comentarii: